blank'/>

Friday, June 27, 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ (του WeathermanTom)

Όπως φαίνεται το τελευταίο διήμερο είναι άκρως ανθρωπιστικό αφού χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους αλλά και παγκόσμια ημέρα κατά των βασανιστήριων. Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας.

Πόλεις και Πολιτικές: Πως η Βαρκελώνη δουλεύει το όραμα της έξυπνης πόλη...

Πόλεις και Πολιτικές: Πως η Βαρκελώνη δουλεύει το όραμα της έξυπνης πόλη...: Στον κυβερνητικό ιστότοπο της Μεγάλης Βρετανίας www.gov.uk δημοσιεύθηκε η έρευνα BIS RESEARCH PAPER NO. 135 με τίτλο "Global Innovato...

NO FIGHT FOR YOUR RIGHT

Υπάρχει μια καινούρια ακτιβιστική πρωτοβουλία, με το αλά Bob Marley όνομα NO FIGHT FOR YOUR RIGHT

Η χαμογελαστή ιδρύτρια Κατερίνα Παπανικολάου, θεωρεί, και πολύ σωστά, ότι είναι ανήκουστο να χρειάζεται να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας, γιατί αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.




Πώς οι συνεταιρισμοί δείχνουν ανθεκτικότητα στην κρίση - ΜΑΖΙ

ΟΙ 5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ

του Anders Sandberg, ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

(για το κείμενο στα αγγλικά δείτε εδώ)

Ανάμεσα σε όλες τις κρίσεις που βιώνουμε, δεν ασχολούμαστε με το μέλλον των επόμενων γενεών, και κυρίως αυτών που θα ζήσουν μέχρι και 1.000 ή 10.000 χρόνια μετά από εμάς. Ο ερευνητής μας λέει ότι αν και πολλές φορές στο παρελθόν με τα λίγα μέσα και τις περιορισμένες επιστημονικές γνώσεις υπήρξαν πολλοί που πρόβλεπαν παγκόσμιες καταστροφές και Αποκάλυψη, λίγοι όμως προσπάθησαν να τις αποτρέψουν.